Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić rekao je danas da je ekipa u dobrom ritmu posle tri uzastopne pobede u Evroligi, ali da u predstojećoj utakmici protiv Baskonije mora da igra dobro u odbrani kako bi imala šansu za pobedu.
-Izuzetno teška liga ove sezone, svako svakoga može da dobije. Mi smo pre samo tri nedelje imali skor 2/7, a sada smo sa tri vezane pobede ušli u dobar ritam. Sa druge strane, Baskonija je zabeležila nekoliko poraza, imaju isti skor kao i mi, ali bi bilo neozbiljno da prihvatamo bilo šta osim šansi 50-50 ili ulogu nekakvog favorita u ovoj utakmici – rekao je Kuzmić, preneo je sajt Zvezde.
Košarkaši Zvezde u četvrtak od 19 časova u Beogradskoj areni igraju protiv Baskonije, utakmicu 13. kola Evrolige.
-Samo maksimalnom igrom, čvrstom odbranom koja nam je donela mnogo dobrog u Evroligi, možemo da se nadamo da ćemo ih pobediti. Taj pristup ne važi samo za ovu utakmicu, već za svaku, jer vidimo rezultate u Evroligi ove godine – naveo je Kuzmić.
Govoreći o Baskoniji, Perasović je rekao da je to odlična i fizički jaka ekipa predvodjena trenerom Velimirom Perasovićem.
-Ekipa protiv koje moraš pošteno da zaradiš pobedu. Sa publikom i igrom koja nam je donela pobede prethodnih nedelja, prvo u odbrani, imamo šansu – naveo je Kuzmić.
Zvezda će deveti put igrati protiv Baskonije, uz skor od pet pobeda i tri poraza. Ulaznice za utakmicu puštene su u prodaju u ponedeljak u podne u svim poslovnicama Tickets.rs.

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA - KANADA, 1994, Kompletni rezutlati na SP 1994.