vlada_jovanovic_kznPOSLE POBEDE NAD KRKOM

Jovanović zadovoljan

 

Ubedljiv je bio Partizan u meču 12. kola Regionalne lige u Hali Pionir. Ovoga puta “stradala” je ekipa Krke koja se posle ove utakmice nalazi na trećoj poziciji sa skorom od sedam pobeda i pet poraza.

Gosti KK Partizan na današnjoj utakmici bili su mali košarkaši KK Trepča. Oni su sa vršnjacima crno belog tima odigrali prijateljsku utakmicu na poluvremenu. Oduševili su publiku u Pioniru, a njihovom zajedničkom pozdravu na kraju pridružio se i Džejms Gist.

Povezana vest:  Vujošević: Nećemo se unapred predati protiv Zvezde

Posle utakmice Vlada Jovanović, trener crno belih delovao je prezadovoljno.

-Čestitаo bih ekipi Krke nа fer igri, a pogotovu na dosdаšnjem delu sezone, odigrali su dosta dobrih utakmica i zasluženo su bili prvi na tabeli. Drаgo mi je da smo posle utakmice sa Prokomom i borbe zа top 16 skinil teret sa leđa, jer to je bilo veliko opterećenje. Hteli smo ovom utаkmicom dа postаvimo stаndаrd igre i dа pokаžemo dа možemo i bolje. Veomа bitnа pobedа zа nаs. Čestitаo bih igrаčimа i vernim nаvijаčimа koji su večeras došli u halu da nas podrže –  rekao je trener Jovanović nakon poslednje utakmice u hali Pionir ove godine.

Povezana vest:  Milosavljević: Do oktobra na terenu