Svi imaju svoje probleme i svako se na svoj način bori sa time. Naš raspored je težak i moramo da koristimo utakmice da se popravljamo, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle poraza od Barselone u Evroligi.

„Mislim da je od početka sezone jasno da će Barselona pretendovati na najviši plasman, a činjenica da su ostvarivali pobede bez Mirotića i Dejvisa kao što je bio slučaj recimo u Moskvi protiv CSKA govori dovoljno o njihovom kvalitetu“, izjavio je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

Povezana vest:  SP, JUNIORI, Srbija protiv Australije u četvrtfinalu SP

Bilo je loših momenata sa naše strane, imali smo previše promašenih slobodnih bacanja, previše promašenih šuteva iz dobrih situacija, a razlika u skokovima je bila velika i to je bilo previše za konkurentnu utakmicu protiv ekipe kakva je Barselona, naveo je Radonjić.

„Već ujutru idemo na trening pa odmah za Bar i za dva dana nas očekuje težak meč u Crnoj Gori protiv Mornara koji ima sjajne rezultate. Njihove ambicije su realne, a mi moramo da razmišljamo o tom duelu i odmah putujemo za Istanbul pa imamo duplo kolo. Trudićemo se, pokušaćemo da nalazimo najbolja moguća rešenja. Videli ste da neki igrači šta su pogađali, to danas nije bio slučaj. Nadam se da ćemo kod pojedinaca dostići nivo forme da bismo uspeli da ostvarimo sve naše želje i ciljeve“, poručio je Radonjić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Lejkersi bolji od Oklahome, loša partija Krstića