mihajlo_uvalin_cz_rad (1)NLB LIGA

Uvalin: Ne možemo da pretimo Igokei, ali se nadamo pobedi

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Mihailo Uvalin rekao je danas da njegova ekipa ni u jednoj utakmici Jadranske lige nije favorit, ali je naveo da uz agresivnu igru i podršku sa tribina crveno-beli mogu da savladaju Igokeu u borbi za opstanak.

-Kada si poslednji na tabeli, ne možeš da kažeš da si favorit, čak bi tako nešto bilo neumesno. Ipak, uz dozu agresivnosti i podršku sa tribina Pionira kakvu smo imali protiv Budućnosti, imaćemo šansu da savladamo Igokeu – rekao je Uvalin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Novak Đoković bodrio crveno-bele

Crvena zvezda je u dosadašnjem takmičenju u Jadranskoj ligi zabeležila pet pobeda i 11 poraza, dok Igokea ima učinak 7-9.

-Igokea je više nego solidno počela sezonu, a radi se o veoma iskusnoj ekipi. Imaju i tri odlična Amerikanca, ceo tim je pokazao da ima karakter, a iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje – naveo je Uvalin.

Povezana vest:  Radonjić: Zadovoljan sam igrom i formom

Beogradskoj ekipi utakmica sa Igokeom biće treća za samo nedelju dana, a u četvrtak uveče crveno-beli izgubili su od Radničkog iz Kragujevca.

-Pretrpan kalendar polako je počeo da uzima danak… Biće nam potrebno maksimalno požrtvovanje i hladna glava u nedelju. Utakmica protiv Igokee mnogo nam znači u borbi za opstanak. Ima još dosta da se igra do kraja lige i nema predaje – zaključio je strateg Crvene zvezde.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Pobeda Radničkog, slavlje Zadra u hrvatskom derbiju

Utakmica 17. kola Jadranske lige Crvena zvezda – Igokea igra se u nedelju od 19 sati u hali Pionir.