lopta_u_kosuMišović podneo ostavku na mesto predsednika KK Borac

 

Predsednik košarkaškog kluba Borac u Čačku Radmilo Mišović podneo je danas ostavku na tu funkciju. U otvorenom pismu koje je uputio Skupštini kluba Mišović (67) je naveo da ostavku podnosi zbog „nagomilanih problema“ u funkcionisanju kluba koje ne može sam da reši.

On je istakao da je u proteklih godinu dana pokušao da obezbedi normalno funkcionisanje kluba što je podrazumevalo obezbeđivanje uslova za rad u hali za sve selekcije, učešće u svim takmičenjima u sezoni i završrtak radova započetih na rekonstrukciji hale.

Povezana vest:  Krstić prešao u Galatasaraj

-U svim segmentima rada sam imao probleme o kojima sam upoznavao Upravni odbor kluba na sednicama, ali nisam uspevao da rešim nastale probleme koji su se svaki dan nagomilavali – naveo je Mišović u pismu Skupštini Borca.

Mišović je na funkciju predsednika KK Borac izabran pre godinu dana.

Krajem avgusta prošle godine upozorio je da KK Borac ima velike finansijske probleme koji mogu dovesti do gašenja tog kluba koji je osnovan 1945. godine. Mišović je bivši košarkaš Borca, za koga Čačani kažu da je legenda košarke u tom gradu, jer je od 1966. do 1978. godine za taj klub odigrao skoro hiljadu utakmica i postigao 7.456 poena. Bio je prvi košrkaš iz Čačka koji je pozvan u državnu reprezentaciju.

Povezana vest:  Bogdanović junak Fenera, Alba slavi Milosavljevića