10106_Nike_KobeVI_Tech_BLK2Nike i Kobe Bryant lansiraju novu patiku ZOOM KOBE VI inspirisanu crnom mambom

 

Black_MambaNike i Kobe Bryant nedavno su lansirali novi model  košarkaške patike – Nike Zoom Kobe VI, inspirisane Bryant-ovim nadimkom (alter egom) kada je na terenu – Crnom Mambom! Dizajn patike, koja teži svega 300 gr, inspirisan je pre svega karakteristikama neustrašive zmije – brza, neustrašiva, otrovna, opasna…

Crna Mamba predstavlja personifikaciju načina igre Kobe Bryant-a, a za njega lično znači biti jedan od najopasnijih predatora na planeti, što je i suština njegovog pristupa svakoj utakmici – veoma je brz i proračunat.

Povezana vest:  Đorđević: Igrali smo timski

Bryant je ovoga puta izazvao dizajnere da konstruišu patiku koja će omogućiti savršenu prilagodljivost svakom stopalu. Nike je odgovorio inovativnim dvostrukim slojem memorijske pene koja savršeno prijanja uz zglob. Gornji deo patike dizajniran je od specijalnih poliuretanskih nabora koji podsećaju na zmijsku kožu, a svojom pokretljivošću istovremeno povećavaju izdržljivost i stabilnost.

Nike_Zoom_Kobe_VI_Black_Mamba_bk-Model KOBE VI inspirisan je mojim nadimkom – Crna Mamba. Nike nastavlja da unapredjuje tehnologiju koja omogućava savršene ključne performanse ove patike , a posmatrano sa stanovišta estetike, niste do sada imali prilike da vidite ovako maštovito dizajniran model – rekao je Bryant.

Povezana vest:  EP 2015, Pobede Poljske, Makedonije i Belgije na EP

Kobe Bryant , igrač LA Lejkersa, petostruki je NBA šampion, dva puta proglašavan za najefikasnijeg igrača NBA finalnih utakmica, osvajač zlatne medalje 2008 kao i nosilac titule “najvredniji igrač“ 2007-2008. Celu NBA karijeru proveo je igrajući u timu LA Lakers, a  u 31-oj godini postao je najmlađi igrač u istoriji NBA koji je postigao 24.000 poena. Sporting News proglasio je  Bryant-a “NBA igračem dekade”,a čak 10 puta je proglašen članom NBA odbrambenog tima.

Povezana vest:  Đorđević: Izuzetno velika i bitna pobeda