ESPN i NBA objavili su rostere za Ruffles NBA All Star Celebrity Game 2022, koji uključuju glumce, komičare, pevače, repere, sportiste i još mnoge. ESPN će ekskluzivno prenositi utakmicu u petak, 18. februara u 19 časova (ET) kao deo ukupnog NBA All-Star prenosa. Utakmica će se igrati u Volštajn centru u Klivlendu.

NBA reporterka i voditeljka ESPN-a Kesidi Habart vratiće se kao domaćin prenosa da bi vodila razgovore u vezi sa utakmicom. ESPN NBA analitičari Kendrik Perkins i Ričard Džeferson, koji blisko sarađuju na ESPN-ovim programom NBA Today, biće prvi analitičari Celebrity utakmice, dok se Monika MekNut prvi put pojavljuje kao Celebrity Game reporter. Tim za prenos biće mobilan i tokom utakmice će obavljati intervjue sa trenerima i igračima.

Povezana vest:  EP SLOVAČKA, Juniorke završile na 12. mestu

Svestrani izvođač Mašin Gan Keli, rođen u Klivlendu, zatim reper Džek Harlou, komičarka Tifani Hediš, gradonačelnik Klivlenda Džastin M. Bib, Peleton instruktor Aleks Tusen, kao i voditeljka, glumica, sportistkinja i model Britni Elena debitovaće u Utakmici slavnih, pridruživši se hip-hop senzaciji Kvejvu, koji će se vratiti za svoje peto pojavljivanje u Utakmici slavnih. Dodatni igrači su portorikanski reper Anuel AA, ABC-jev The Bachelor Mat Džejms, zvezde kantri muzike Kejn Braun i Džimi Alen, zajedno sa renomiranim sportistima iz prošlosti i sadašnjosti, uključujući defanzivca Klivlenda Braunsa Majlsa Gereta, krilo Las Vegas Acesa Deariku Hambi, legende Klivlend Kavalirsa Bubi Gibson i Andersona Varežaoa, i olimpijca i profesionalnog skejtbordera Najdža Hjustona.

Povezana vest:  NLB LIGA, Jovanović: Loše smo otvorili utakmicu

Članovi tima za proslavu 75. NBA sezone i članovi Nejsmit Memorijal košarkaške kuće slavnih Dominik Vilkins i Bil Volton biće kao glavni treneri na utakmici. Celokupni spiskovi za Tim Walton i Tim Nique su ispod.

Team Walton Team Nique
Jimmie Allen (singer, songwriter) Anuel AA (rapper)
Brittney Elena (host, actress, athlete and model) Mayor Justin Bibb (Mayor of Cleveland)
Machine Gun Kelly (singer, songwriter) Kane Brown (singer, songwriter)
Dearica Hamby (Las Vegas Aces forward) Myles Garrett (Cleveland Browns defensive end)
Noah Carlock (Fanatics All-In Challenge Winner) Booby Gibson (Cleveland Cavaliers legend)
Nyjah Huston (Olympian, professional skateboarder) Tiffany Haddish (comedian, actress and author)
Matt James (ABC’s The Bachelor) Jack Harlow (rapper, recording artist)
Quavo (rapper, recording artist) Crissa Jackson (Harlem Globetrotters player)
Ranveer Singh (actor) Anjali Ranadivé (singer, songwriter)
Alex Toussaint (Peloton instructor) Gianmarco Tamberi (Olympic high jump champion)
Anderson Varejao (Cleveland Cavaliers legend)  
Povezana vest:  SP TURSKA 2010, Ivković: Moramo da pazimo na šut Hrvata za tri poena

Kao što je prethodno najavljeno, početak utakmica će obeležiti takmičenje Ruffles Ridge 4-point Shooting Competition, a Ruffles i NBA će donirati 4.000$ za podršku fondu Thurgood Marshall koledža za svaki pogodak, sa minimum 40.000$.

2022 Ruffles NBA All-Star Celebrity Game takođe će biti dostupna preko ESPN aplikacije. Više detalja o pokrivanju NBA All-Stara na ESPN biće uskoro objavljeno.