Ako želite najbolji pogled na utakmice, u privatnoj atmosferi, kao i zaseban ulaz do vaših mesta, uslugu keteringa i rezervisana parking mesta, zakup lože u Štark areni za 2022 Turkish Airlines EuroLeague Final Four je najbolje rešenje za vas. Doživite ovaj košarkaški spektakl u privatnoj ili poslovnoj atmosferi koja vama odgovara. Kako bi vam ovaj nezaboravni događaj bio najlepša uspomena, možete nam dostaviti vaše zahteve, a mi ćemo sačiniti ponudu personalizovanu prema vašem ukusu. Savršena prilika da ugostite vaše partnere, klijente i prijatelje i napravite poseban ugođaj svim vašim gostima.

Povezana vest:  Šarić najbolji mladi košarkaš Evrope, Peno sedmi

Prodaja loža će biti organizovana putem licitacije. Prvi krug licitacija je počeo i trajaće do 21. aprila, a informacije o rezultatima licitacije, realizaciji kupovine, načinu plaćanja i preuzimanju ulaznica će biti objavljene 22. aprila 2022. godine. Druga runda licitacije će biti sprovedena od 01. do 10. maja 2022. godine, a objava rezultata je predviđena za 11. maj 2022. godine. Lože koje su na raspolaganju na licitaciji se sastoje od 10 (manja loža) i 15 (veća loža) sedišta, sa mogućnošću dodavanja do pet barskih stolica.  

Povezana vest:  KK Crvena zvezda o smrti Odža i predsedniku Partizana

Takođe, postoji mogućnost i pojedinačne prodaje ulaznica za lože, ali prioritet imaju klijenti koji žele da zakupe celu ložu.  

Ponude za kupovinu ulaznica sa preciziranim brojem sedišta u loži (sa ili bez barskih stolica) i cenom koja se nudi dostavljaju se na mejl [email protected] najkasnije do 21. aprila, uz posebnu napomenu da su lože u prodaji isključivo u celosti i za oba dana turnira.  

Povezana vest:  NBA VESTI, Novi poraz Jute, Lejkersi bolji od Sakramenta