lopta_u_kosu

KUP KORAĆA 2011

Sutra počinje Kup Radivoja Koraća

 

Košarkaški Kup Radivoja Koraća počinje sutra prvim četvrtfinalnim mečevima, i trajaće do subotnjeg finala, a završni turnir se prvi put održava u sali FMP-a u Železniku. Osim novčane nagrade, u iznosu od 500.000 dinara, kup ove sezone pobedniku donosi i pet bodova u ukupnom bodovanju za Evroligu.

Trofej brani Partizan, ali turnir od 18.00 počinju Crvena zvezda I drugoligaš Radnički basket. Stari rivali Hemofarm i FMP igraju od 20.30.

Povezana vest:  Simonović: Zaustaviti šut za tri poena Kragujevčana

U četvrtak od 18.00 sastaju se Radnički iz Kragujevca i OKK Beograd, a od 20.30 istog dana sastaju se Partizan i Mega vizura. Hala u Železniku biće podeljena u četiri dela, od kojih je jedan „VIP“ sektor. Organizatori turnira učinili su to u dogovoru sa policijom i redarskom službom.

Ulaznice se od danas prodaju na blagajni sale FMP-a. Direktor kluba Davor Ristović rekao je novinarima u Beogradu da je oko 200 ulaznica za „VIP“ mesta skoro rasprodato. U prodaju je pušteno i oko 1.500 karata za tribine. Komplet karata za svih sedam utakmica košta 3.000 dinara. Karte za četvrtfinala koštaju 1.000 dinara, a paket za polufinale i finale košta 2.000.

Povezana vest:  Patizan kod kuće izgubio od Šarlroa u Ligi šampiona