nikolic_radnicki

NLB LIGA

Nikolić: Nisam zadovoljan iako smo pobedili Cibonu

 

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Muta Nikolić rekao je danas posle pobede u meču sa Cibonom da uprkos osvojenim bodovima nije zadovoljan igrom svog tima i kako su igrači shvatili utakmicu.

Košarkaši Radničkog pobedili su u Kragujevcu zagrebačku Cibonu sa 89:79 (27:23, 20:24, 21:13, 21:19), u 21. kolu Jadranske lige.

-Gurali smo utakmicu bez koncentracije. Imali smo jako raspoloženog Stivena Markovića za šuteve od tri poena, ali smo, moram da kažem, malo glupo igrali i nismo imali akcije – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Atlanta Havksi menjaju vlasnika

Košarkaš Radničkog Stiven Marković, koji je postigao 29 poena, ocenio je da je njegova ekipa dobila utakmicu zahvaljujući dobroj timskoj igri.

On je izrazio zadovoljtsvo pobedom nad odličnim timom Cibone, za koju je rekao da „ima dobre igrače i da igra dosta tvrdo i čvrsto“.

Igrač Cibone Tomislav Zubčić rekao je da tim nije bio ni emotivno, ni psihički pripremljen za utakmicu u Kragujevcu.

Povezana vest:  Ivković podneo ostavku na mesto selektora reprezentacije

-Izgubili smo kontrolu nad utakmicom u toku prvog poluvremena, a Radnički nas je stisnuo u drugom poluvremenu i ostvario razliku – rekao je Zubčić.

Trener Cibone Dražen Anzulović ocenio je da zagrebački tim nije imao „ni dovoljno kvaliteta, ni pameti, da bi dobio utakmicu“.

-Ova ekipa je u velikim problemima, prvenstveno što se tiče pripremljenosti, s obzirom da je veliki broj igrača na nekakvim rehabilitacijama i sa povredama – rekao je Anzulović.

On je dodao da ne postoji ni igrački indivudiualni kvalitet koji bi Cibona trebalo da ima da bi uspela da dobije Radnički na terenu u Kragujevcu.

Povezana vest:  Asovi za decu - Budite na stadionu umesto crno-belih

Anzulović je dodao da se na rezultate kluba odrazila i teška materijalna situacija u klubu i to što su otišla četiri igrača.

-Nova uprava koja je došla pre mesec i po dana vrlo je blizu sanacije stanja u klubu, jer smo prošle sedmice dobili mogućnost da pronađemo dva pojačanja – rekao je Anzulović.