Globalno najveći basketaški turnir Red Bull Half Court doživeće svoje veliko finale u Beogradu! Nacionalni pobednici sa pet kontinenata i iz 25 zemalja okupljaju se 16. i 17. septembra 2023. na Svetskom finalu na Partizanovim terenima na Kalemegdanu, gde žele da budu krunisani u kraljeve „street“ igre 3×3!

Red Bull Half Court svetsko veliko finale odigrava se u Beogradu, u Srbiji – zemlji sa bogatom košarkaškom kulturom, zemlji koja je iznedrila mnoge legendarne asove.

Povezana vest:  Zvezda odredila cene sezonskih ulaznica

Sa više od 15.000 očekivanih učesnika u 2023. godini, Red Bull Half Court je globalno najveći basketaški turnir, a samo jedna ekipa iz ovog broja učesnika može biti svetski šampion, i to baš u Beogradu!

Japan, Filipini, Dominikana, Švedska, Egipat, Belgija, Italija, Turska, Kazahstan, Poljska, SAD, Emirati, Kuvajt, Australija… Nema kraja sveta u kom se ne igra basket i odakle nećemo najbolje videti u prestonici Srbije, posebnu notu finalnom turniru daje jubilej – 100 godina košarke u Srbiji.

Povezana vest:  Teodosić još nije otpisan za EP

Srbija će svog finalistu dobiti 2. septembra u Novom Sadu, a već 16. i 17. gledaćemo najbolje svetske ekipe pod zidinama Kalemegdana, ulaz će biti besplatan, uz napomenu da će za najmaštovitije biti obezbeđeno VIP iskustvo.

U narednom periodu čekaju te nove informacije o turniru Red Bull Half Court, koje možeš ispratiti na redbull.rs i instagram nalogu @redbullrs!

Povezana vest:  Košarkašice Spartaka iz Moskve odbranile titulu

Foto: Red Bull Content Pool