Posle meča Zvezda – Cedevita

Crveno beli Održali kontinuitet u odbrani

 

trifunovic_predstavljanje (1)Crvena zvezda je „preskočila“ plus 14 iz Zagreba (74:88) iz prvog dela prvenstva i na pravi način podigla oko 3500 navijača na noge. Pobedi je prisustvovao novi predsednik Vladislav Lučić, dok trener gostiju Slobodan Subotić

-Meč je bio lep za oko. Izgubili smo u trećoj četvrtini kada je Zvezda napravila deset poena razlike. Probali smo da se vratimo, u jednom momentu smo se spustili na minus 12, ali na tome se završilo. Imali smo premalo raspoloženih igrača, u takvim okolnostima veoma je teško pobediti Zvezdu na njenom parketu. Imali smo i dosta problema sa povredama, ali to ne može da bude opravdanje za poraz od 20 poena razlike. Nedostajalo nam je energije, možda smo se malo uspavali posle tri važne pobede – rekao je „Piksi“ Subotić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Indijane i Memfisa

Aleksandar Trifunović, šef struke Crvene zvezde, na sinoćnoj utakmici nije mogao da računa na Filipa Videnova:

-Od pobede mi je daleko važnije da smo održali kontinuitet u odbrani. Po tom pitanju najviše mi smeta što našu defanzivu trenutno nose tri najiskusnija igrača, Bakić, Stević i Radivojević. Mladi pod hitno moraju da shvate šta je naš život, da njihov talenat ima respekt celog tima i da želimo da ga razvijamo. Ali, da moraju da daju daleko veći napor u odbrani. U drugom poluvremenu smo imali minimalne padove, uspeli smo i da odmorimo igrače. Imamo puno prostora za napredak. Drago mi je da je publika uživala, nadam se da će u nastavku sezone dolaziti u većem broju – prokomentarisao je „Trifa“.