Red Bull King Of The Rock _1

RED BULL KING OF THE ROCK

Borba za odlazak u Alkatraz počinje u Nišu

Red Bull King Of The Rock, najveće 1 na 1 takmičenje u street košarci u Srbiji počinje ovog vikenda u Nišu. Broj prijava za takmičenje odavno je premašen, ipak prvih 64 prijavljenih takmičara ostvaruju pravo za učešće na turniru. Turnir će se održatu u subotu sa početkom u 12 časova na terenu Bunker.

„The Rock“ drugi naziv za Alkatraz decenijama je bio poznat kao ozloglašeni zatvor! Birdman, Alkapone, Machinegun, samo su neki od ljudi koji su se „odmarali“ na ovom mestu, a od 1962 niko nije igrao košarku na ovoj lokaciji.

Povezana vest:  DRESOVI LEBRON JAMESA I LOS ANGELES LAKERSA NAJPOPULARNIJI U NBA 2020 NASTAVKU SEZONE

Red Bull King Of The Rock, najveće 1 na 1 takmičenje u street košarci u Srbiji, počinje ovog vikenda. Turnir u Nišu otvara seriju kvalifikacionih takmičenja, a najbolji takmičari će se naći na finalnom turniru u Beogradu. Broj prijava za kvalifikacioni turnir u Nišu odavno je premašen, a pravo da učestvuju ostvarili su 64 takmičara koji su prvi poslali prijave.

Povezana vest:  Radonjić: Važno je da smo ponovo kompletni

Turnir u Nišu će se održati na košarkaškom terenu Bunker sa početkom u 12 časova.

Pored Niša, kvalifikacioni turniri će se održati još i u Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu i Beogradu, a najboljih 64 takmičara ostvaruju pravo da učestvuju na finalnom turniru 29. maja na terenima KK Partizan na Kalemegdanu. Da bi dobili pobednika, 320 takmičara će odigrati 378 utakmica!

Povezana vest:  Klipa: Imamo dobar sistematski rad

Pobednik finalnog turnira će predstavljati Srbiju na svetskom finalu koje će se održati krajem septembra u Alkatrazu, San Francisko, USA. Pored predstavnika Srbije i Amerike, na finalnom turniru će se naći i pobednici iz Turske, Poljske, Španije, Izraela, Grčke, Kanade, Nemačke, Francuske, Hong Konga, Australije, Slovenije, Rumunije i Ukrajne.

Više informacija o samom takičenju možete pogledati na www.redbull.rs.