jovanovic_savetuje_igrace

Partizan siguran, porazi Radničkog i Zvezde

 

Košarkaši Partizana zadržali su prvo mesto na tabeli Superlige, pošto su kao domaćini pobedili OKK Beograd sa 84:56 u 11. kolu prvenstva Srbije. Partizan je pobedio bez ikakvih problema, a trener Vlade Jovanović iskoristio je sve igrače u današnjem meču. Devetostruki uzastopni šampion Srbije ima sada 10 pobeda u Superligi, jednu više od Hemofarma.

Povezana vest:  Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju posle poraza

Vrščani su devetu pobedu u šampionatu zabeležili nad FMP-om, koga su savladali sa 100:92. Hemofarm je stekao veliku prednost u prvom poluvremenu, ali je FMP u završnci uspeo da priđe, ali ne i da preokrene.

FMP ima četiri pobede, ali plej-of još nije izgubljen za njega, pošto je danas izgubila Crvena zvezda, od Metalca u Valjevu sa 106:94.

Povezana vest:  SP ŠPANIJA 2014, Sigurna pobeda Srbije nad Egiptom na početku SP u Španiji

Zvezda ima pet pobeda, a FMP četiri, koliko imaju i Metalac i junak kola, beogradska Mega Vizura. Iznenađenje kola Mega je priredila u susretu sa trećeplasiranim Radničkim iz Kragujevca, koji je dobila sa 106:103 i tako otežala kragujevčanima put do trećeg mesta tabele. OKK Beograd ostao je sam na dnu tabele sa samo tri pobede.

Povezana vest:  Đorđević: Protiv Češke nas čeka najvažniji meč na šampionatu

Do kraja ligaškog dela ostala su još tri kola, a u plej of će se plasirati četiri prvoplasirane ekipe.