vuk_radivojevic_cz_kk20. kolo, NLB LIGE

Crveno beli žele 10 pobedu u Regionalnoj ligi

 

Košarkaši Crvene zvezde sutra će gostovati kod Širokog u 20. kolu Jadranske lige u kome im je pobeda neophodna kako bi zadržali realne šanse da se domognu šestog mesta na tabeli, koje donosi i učešće u Evrokupu naredne sezone.

-Ne razmišljamo o drugoj opciji osim o pobedi. Protivnik je tim koji je bio šampion Bosne i Hercegovine, ekipa koju predvodi odlični Amerikanac Čester Mejson i koja ima nekoliko iskusnih igrača – rekao je igrač Zvezde Elmedin Kikanović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Denver bolji od Njujorka, 13 poena Jokića

-Ako se pogleda tabela, nama je svaka utakmica bitna, više nemamo pravo na grešku. Dakle, u Širokom moramo da osvojimo bodove, jer nas tek čekaju teški mečevi – dodao je Kikanović.

Kapiten Vuk Radivojević kazao je da će crveno beli morati da odigraju hladne glave i put do pobede traže u dobroj odbrani.

Povezana vest:  Pobeda Denvera i novi dabl-dabl Jokića

-Znamo da domaćin još nije prebrinuo sve brige oko opstanka i da će pokušati da ubeleži bodove koji bi ih možda i definitivno odveli u bezbedniju zonu. Ako želimo da obezbedimo mesto koje garantuje Evropu, u subotu moramo da odigramo na nivou naših evropskih utakmica – ocenio je Radivojević.

Utakmicu sa Širokim, na kojoj će Zvezda pokušati da ostvari 10. pobedu u regionalnom takmičenju, igraće se od 18 sati.