kosarkasi_ford

Marić, Veseli i Kecman hvale prostranost, komfor i pouzdanost Fordovih automobila

Kratak predah do novih takmičarskih obaveza košarkaši Aleks Marić, Jan Veseli i Dušan Kecman iskoristili su za još jedan susert s novinarima: ovog puta u pomalo neobičnom ambijentu – u prodajnom salonu Fordovih automobila na Novom Beogradu. Ugostio ih je generalni uvoznik Fordovih automobila, Grand Motors, s kojim je Košarkaški klub Partizan u junu 2008. potpisao četvorogodišnji ugovor o marketinškoj saradnji.

U sportskoj biografiji trojice poznatih košarkaša KK Partrizan će biti upisan velikim slovima, a ono po čemu će još pamtiti svoju igračku karijeru u ovom klubu je i „druženje“ sa Fordovim automobilima.

Povezana vest:  Bojan Bakić u Metalcu iz Valjeva

-Ford je već decenijama najomiljenija marka u našoj porodici“, rekao je novinarima Aleks Marić. „Čim je stigao u Australiju, 1968. godine, moj otac je kupio prvog Forda i do danas u našoj familiji se voze samo Fordovi automobili. Dok nisam napustio Partizan, vozio sam Kugu. Oduševila me je svojom prostranošću, jer ima sasvim dovoljno mesta i za tako visoke kao što sam ja.

Povezana vest:  Finska pobedila Francusku posle produžetka na EP

Slični su utisci i Jana Veselog: – Vozio sam tri godine Fordove automobile i mogu da kažem samo sve najbolje o njima. Ukratko, sjajni su.“ Veseli upravo ovih dana napušta Srbiju. Trenutno slovi za najperspektivnijeg evropskog igrača na draftu za NBA. O planovima kratko kaže: „Draft je velika lutrija i iskreno ne znam šta mogu da očekujem. Ako bih mogao da biram, svakako bih najradije igrao za LA Lakerse.

Povezana vest:  Partizan lako do 1:0 protiv Metalca

Fordovim automobilima reči hvale je uputio i Dušan Kecman, a na pitanje kakvi su mu takmičarski planovi, krilni igrač novog-starog šampiona Srbije, odgovara: – Za početak, da se dobro odmorim, a posle ćemo videti. Još uvek nisam razmišljao gde i šta dalje.

Njegove klupske kolege i rukovodstvo u svakom slučaju nastavljaju – „druženje“ s Fordovim automobilima, najmanje još jednu sezonu.