Logo_czvezda

PRIPREME ZVEZDE

Zlatibor nova baza

 

Košarkaši i stručni štab Crvene zvezde Beograd otputovali su na Zlatibor gde će trenirati sve do 5. septembra. Trener Milivoje Lazić na pripreme je poveo 15 igrača, a o planu i programu rada je rekao:

-Bazični deo priprema smo već odradili u Beogradu, s obzirom da smo se okupili još 25 jula. Na taj način okončali smo prvu faza gde nam je osnovni cilj bio da se podigne funkcionalna sposobnost svih igrača na najviši mogući nivo i u tome smo uspeli – rekao je Lazić.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Pešić očekuje neizvesnu utakmicu protiv Radničkog

Ekipa će na Zlatiboru biti smeštena u hotelu Vaitai.

– Na raspolaganju ćemo imati sve maksimalne uslove. U sklopu hotela se nalaze svi neophodni prateći objekti, počevši od dvorane za trening i teretane. Moćićemo maksimalno da se koncetrišemo na rad, a igrači će biti u prilici i kvalitetno da se odmore i oporave kako bi lakše podnosili sve napore.

Povezana vest:  Lorbek: Imamo razumevnje za pritisak pred plej-of

Trener Lazić pohvalio je sve košarkaše za zalaganje i uložen trud u dosadašnjem delu priprema i dodao:

– Prva selekciju obavili smo u periodu od 10. juna do 1. jula. Drugi krug je trajao od 25. jula do 13. avgusta. Veoma smo zadovoljni kako je sve prošlo i sa aspekta fizičke pripreme i tehničko-taktičke nadogradnje. Sve je išlo po planu. Zlatibor ćemo iskoristiti kao treći krug selekcije. Očekujemo i dovođenje nekih pojačanja, jer imamo najviše ambicije – konstaovao je Lazić.

Povezana vest:  NEBOJŠA ČOVIĆ U „UTISKU NEDELJE“

Prema programu rada planirano je da Crvena zvezda Beograd na Zlatiboru odigra tri ili četiri prijateljske utakmice krajem avgusta i početkom septembra, a imena rivala uskoro bi trebalo da budu poznata.