Klinci u akcijiUNIQA BASKET FOR BELGRADE – BLOK 30: ZAJEDNIČKA AKCIJA OPŠTINE NOVI BEOGRAD, GRADSKOG ZELENILA I UNIQA OSIGURANJA

Posle velikog uspeha akcije „UNIQA osiguranja“ i Kancelarije za mlade Grada Beograda na sredjivanju košarkaškog terena i dvorišta osnovne škole „Mihailo Petrović Alas“ juna meseca ove godine, sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da Vašim prisustvom podržite nastavak akcije „UNIQA Basket for Belgrade“ na Novom Beogradu!  Posredstvom saradnje Opštine Novi  Beograd, Gradskog Zelenila i UNIQA Osiguranja  – deca Bloka 30 i njihove komšije će  – od petnaestog septembra – moći da se zabavljaju i uživaju u košarkaškoj igri u renoviranom parkiću i košarkaškom terenu koji je tradicionalno mesto okupljanja omladine tog dela Novog Beograda!

Povezana vest:  NBA VESTI, Golden Stejt savladao Dalas, Bruklin bolji od Šarlota

Ova donacija UNIQA Osiguranja doprinosi boljim uslovima za bavljenjem sportom i porodičnim aktivnostima – sa željom da detinjstvo naših najmladjih sugradjana bude veselo i bezbrižno, uz

promociju pravih životnih vrednosti društva i aktivnu ulogu UNIQA Osiguranja u podršci lokalnoj zajednici.

Zvanični program otvaranja renoviranih terena u Bloku 30. pocinje u 10:00 časova  – prvim mečevima  Otvorenog turnira u basketu  “UNIQA Osiguranje za Blok 30”, posebno priredjenog u ovu čast.

Povezana vest:  Talentovani Miljenović napustio FMP

U 12:00 časova planirano je svečano  otvaranje  terena i parkića uz prisustvo predstavnika UNIQA Osiguranja,  Opštine Novi Beograd i Gradskog Zelenila, nakon čega će uslediti muzički nastup zvaničnog promotera “UNIQA BASKET 4 BELGRADE” – muzičke zvezde Baneta Lalića “MVP”, plesni nastup šampionske čirlider trupe “Tea Dens Tim” i takmičenja u šutu za tri poena.

Od 12:30 časova biće odigran revijalni meč poznatih ličnosti – u kome će vodeći basket rekreativci medju poznatim ličnostima i predstavnicima medija imati priliku da pokažu svoje sportsko umeće i na ovaj jedinstven način daju podršku ciljevima akcije. ( Ognjen Amidžić, Andrej Maričić, Željko Tanasković, Marko Louis, Marko Djurovski, Andrej Kulundžić, Zmo Negativ…. )

Povezana vest:  Rusija u finalu Trofeja Beograda

Dođite 15.septembra na nastavak sjajne akcije UNIQA BASKET FOR BELGRADE u Blok 30. da zajedno podržimo mlade u sportu i društvu bez nasilja, i uživamo u muzici i dobroj zabavi!