nikola_pekovic_cg

Nikola Peković: U Partizanu kao kod kuće

 

Kapiten crnogorske košarkaške reprezentacije Nikola Peković, priključio se pripremama Partizana, za koji će nastupati dok traje lok-aut u NBA ligi. “Pekmen” se posle tri godine vratio u Partizan i smatra da je time napravio odličan posao.

-Volim Beograd, volim Partizan u kome su dragi ljudi s kojima sam ostao u sjajnim odnosima i posle mog odlaska. Siguran sam da sam izabrao najbolju opciju. Osećam se zaista super. Mada je prošlo toliko vremena, mnogo je sličnosti sa ekipom u kojoj sam ja igrao. Čak postoje i neke akcije iz tog vremena – rekao je Peković.

Povezana vest:  Đukanović najbolji trojkaš

Kapiten “crvenih” biće od velike pomoći timu Vlade Jovanovića u ovogodišnjem izdanju Evrolige. Njegovim dolaskom ekipa je znatno dobila na kvalitetu pod košem, jer su tu još Miroslav Raduljica i Raško Katić.

Partizan se nalazi u grupi C Evrolige sa sve samim kremom evropske košarke, Realom, Makabijem, Anadolu Efesom i ambicioznim Armani Džinsom. U regionalnoj ligi NLB ligi, Partizan će braniti titulu, osvojenu prošle godine na finalnom turniru u Ljubljani.

Povezana vest:  NBA VESTI, Džejms i Vejd zajedno 69 koševa