pesic_i_igraci_zlatibor

PRIJATELJSKI MEČ ZVEZDA – BAJERN

Zvezda u službi humanosti

 

Košarkaši Crvene zvezde će poslednju proveru pred početak nove sezone i meča sa vršačkim Hemofarmom imati u sredu 5. oktobra kada u Pioniru gostuje minhenski Bajern. Utakmica se igra od 21 sat, obezbeđen je direktan prenos na televiziji B92, a ovo će ujedno biti i promocija novog tima crveno-belih.

Povezana vest:  Vukoičić novi trener MZT-a iz Skoplja

Duel sa Bajernom imaće humanitarni karakter pošto će deo prihoda od prodaje ulaznica biti utrošen za kupovinu inkubatora za bebe. Na taj način Košarkaški klub Crvena zvezda aktivno će se uključiti akciju pod nazivom Bitka za bebe – heroji ne mogu sami.

Ulaznice za tribine koštaju 200, a za parter 300 dinara. Za plavu ložu neophodno je izdvojiti 500, a za belu ložu 700 dinara. Karte će se prodavati u subotu 1. oktobra na stadionu FK Crvena zvezda od 11 do 18 sati. U ponedeljak, 3. oktobra, i utorak, 4. oktobra, prodajno mesto biće Mali Kalemegdan 2 od 10 do 18 sati. Na dan utakmice u sredu 5. oktobra ulaznice će se prodavati na Malom Kalemegdanu od 10 do 15 sati, kao i na blagajnama dvorane Pionir od 16 do 21 sat.

Povezana vest:  Pešić: Partizan igra najbolju timsku košarku u Evropi