pesic_i_covic_jun_zvezda_cedevita

REGIONALNA LIGA

Pešić: Igrači su dali maksimum!

 

Ekipa sa Malog Kalemegdana ostvarila je novi poraz a ovoga puta izgubili su od Cedevite. Rezultat je bio 90:91 ali su košarkaši Zvezde vodili u većem delu utakmice.

Posle meča trener Zvezde Svetislav Pešić je rekao:

-Igrači su dali maksimum, ali to sigurno nije uteha za navijače koji su nam dali pravu podršku u pravo vreme. Držali su nas uprkos svim problemima. Imamo vrlo ozbiljne povrede, ne znam šta je to, neki baksuz. Vest da smo Radetića verovatno izgubili do kraja sezone nas je dosta poremetila. Statistika nije najvažnija, ali mi imamo veći indeks korisnosti nego rival. Moramo da nastavimo da radimo i pobede će doći.

Povezana vest:  EVROLIGA, Himki ubedljiv protiv Makabija

Dražen Anzulović, trener Cedevite je rekao:

– Čestitam igračima, nije bilo lako vratiti se sa minus 14. Pokušali sam da umrtvimo utakmicu, znamo da Zvezda igra u žestokom ritmu, najjačem koji smo do sada sreli. Ali, nismo uspeli, izgubili smo kontrolu. Bio sam zadovoljan rezultatom na poluvremenu s obzirom da smo izgubili 13 lopti. Ipak, u nastavku smo došli do željene igre. Nismo briljirali u odbrani, ali imali smo karakter, želju, borbenost i zasluženo pobedili.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Rezultati 13. kola i tabela Superlige