miroslav_raduljica_1_par_hel

REGIONALNA LIGA

Partizan u nedelju dočekuje Krku u Hali sportova

 

Posle poraza u Evroligi ekipa Partizana će u nedelju, 23. oktobra, igrati protiv Krke u okviru 4. kola ABA Regionalne lige. Kao što je već najavljeno, utakmica će biti organizovana u novobeogradskoj Hali sportova. To će biti i svojevrsna prilika da se većina navijača Partizana podseti ambijenta koji je neke legendarne utakmice našeg kluba učinio još posebnijim.

Povezana vest:  Itar-tas: Lovernj potpisao za Himki

Partizan je poslednju zavničnu utakmicu odigrao u Hali sportova u sezoni 1990/91, kada je u plej-ofu državnog prvenstva igrao sa Jugoplastikom. Prošle sezone crno-beli su igrali u Hali sportova, ali kao gosti, u susretu sa Mega Vizurom.

-Naredna utakmica je nama jako važna. Posle premijere u Evroligi, nakon slabijeg drugog poluvremena, u kranjem slučaju izgubljene utakmice, jako je važno da se brzo vratimo na pravi kolosek. Igramo protiv ekipe koja u svom sastavu ima četiri stranca, dva reprezentativca Slovenije, Murića i Dragića, koju vodi naš trener koji će zajedno sa svojim ekipom doći sa dosta motiva da odigra utakmicu protiv Partizana. To je tim koji je prošle sezone osvojio šampionat Slovenije, dobio u finalu plej-ofa Olimpiju. Ovu godinu su takođe dobro počeli, osvojili su Super kup, protiv ljubljanskog tima. Najavili su i dobru sezonu, i bez obzira što su nešto slabije krenuli i izgubili prva tri kola, ja očekujem njihovu reakciju, jer sigurno neće ovde doći sa belom zastavom, već će pokušati da odigraju jako dobro i jako čvrsto – rekao je trener Partizana Vladimir Jovanović.

Povezana vest:  EVROLIGA, Panatinaikos ubedljiv protiv Efesa, pobeda Makabija