vlada_jovanovic_par_krka

Vlada Jovanović: Snaga i motiv uvek moraju da budu na nivou

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je danas da njegova ekipa mora da bude maksimalno motivisana i spremna za duel protiv slovenačkog Zlatoroga, iako se radi o timu koji još nije zabeležio pobedu u Jadranskoj ligi.

-Ove godine su izborili plasman u Jadransku ligu, što potvrđuje njihov kvalitet. Imaju potpuno renoviran tim, novog trenera i voleli bi da zadrže taj status. Ove sezone, bez obzira na rezultate, imali su par jako dobrih utakmica, pre svega sa Olimpijom i Cibonom, kao i poslednji meč protiv ekipe Zagreba – kazao je Jovanović.

Povezana vest:  Radonjić: Odmah se videlo da je Olimpijakos jako, jako motivisan

Partizan je u četvrtak uveče, posle dramatičnog preokreta, došao do velike pobede nad Armanijem u Milanu i direktno je iz Italije otputovao za Sloveniju.

-Posle veoma teškog gostovanja u Milanu i samo jednog dana pauze, svaka naredna utakmica će biti teška. Protivnik će biti motivisan kao i uvek, a naša energija, snaga i motivi moraju da budu na vrhunskom nivou da bismo pružili dobru partiju. Ostaje nam jedan dan da pokušamo da se odmorimo i što bolje da se spremimo za utakmice koje nam predstoje – dodao je Jovanović.

Povezana vest:  Amerikanac Miler pojačao Crvenu zvezdu

Utakmica osmog kola Jadranske lige Zlatorog – Partizan igra se sutra od 16 sati u Laškom.