vlada_jovanovic

REGIONALNA LIGA

Jovanović: Šut i odbrana doneli ubedljivu pobedu

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović ocenio je večeras da je njegova ekipa do pobede nad Hemofarmom došla zahvaljujući dobrom šutu i čvrstoj odbrani u drugom poluvremenu.

-Ovo je, pre svega, jako važna pobeda, jer u poslednje dve utakmice protiv Laskog i Efesa nismo igrali onako kako smo hteli. Vratili smo se posle 15-20 dana kući, odigrali četiri meča na strani, a zbog umora i putovanja plašio sam se ove utakmice – rekao je Jovanović na konferenciji za medije posle meča.

Povezana vest:  Kalin Lukas potpisao za Olimpijakos

Partizan je večeras ubedljivo savladao Hemofarm sa 82:60 u devetom kolu Jadranske lige, a protivnika je „slomio“ u trećoj četvrtini.

-U drugom poluvremenu, kada nam je šut bio bolji došli smo i do samopouzdanja. Otvorio se reket, bolje smo igrali, pre svega odbranu. Čeka nas utakmica u četvrtak protiv Makabija, za koju ne bih rekao da je najvažnija u sezoni, ali je svakako jako bitna – kazao je Jovanović.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Pešić: Nije mi dovoljna samo pobeda

On je dodao i da se nada da će sve biti u redu sa plejmejkerom Ejsijem Louom koji je na početku treće četvrtine nezgodno pao na parket. Jedan od najefikasnijih igrača u ekipi Partizana bio je Dragan Milosavljević sa 13 poena.

-Došli smo do osetne prednosti pre svega agresivnom odbranom i lakim poenima. Posle smo se razigrali, a krenuo nas je i šut. Ovo je veoma važna pobeda pred Evroligu, možda nas čeka i utakmica sezone protiv Makabija – zaključio je Milosavljević.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Zvezda izgubila od Makabija u Pioniru