dragan_milosavljevic

Dragan Milosavljević: Pobeda za samopouzdanje

 

Najbolji igrač košarkaškog “večitog derbija” Dragan Milosavljević priznao je da je Crvena zvezda na početku meča iznenadila Partizan i istakao da je večerašnja pobeda veoma važna za samopouzdanje crno-belih.

-Iznenadila nas je igra Zvezde u prvom poluvremnu. Igrali su dobro, ali smo u nastavku imali sreće i pogodili sve šuteve. Čak je i Kecman pogodio ‘trojku’ o tablu. Ostvarili smo važnu pobedu posle nekoliko poraza, ovo će nam dosta značiti za samopouzdanje – rekao je Milosavljević novinarima posle meča.

Povezana vest:  Finalni turnir Jadranske lige od 18. do 20. aprila

Plejmejker Partizana Ejsi Lo istakao je da je posle eliminacije iz Evrolige jedva čekao da istrči na teren.

-Jedva sam čekao da se vratim na teren posle one eliminacijeod Armanija u Evroligi. Igra je najbolji lek za sve. Osećao sam se loše, jer sam izneverio ekipu, ali nije samo to uticalo na eliminaciju, bilo je tu još faktora – kazao je Lo.

Debitant u večitom derbiju Nenad Miljenović priznao je da je presrećan zbog šanse koja mu je ukazana i dodao da će u nastavku sezone igrati na pozajmici u ekipi Mega Vizure.

Povezana vest:  KK Partizan od sledeće sezone domaćin u Štark areni

-Osećaj je fenomenalan, ostvario mi se san da postignem poene u derbiju. Hvala treneru na ukazanoj šansi – naveo je on.

Plejmejker Crvene zvezde Nemanja Nedović rekao je da je njegova ekipa igrala dobro samo u prvoj četvrtini.

-U prvoj četvrtini smo igrali muški i pravili dobre faulove, to je rezultiralo dobrim rezultatom. Nismo se snašli na njihovu zonu, a publika im je bila vetar u leđa. Nedopustivo je da je da dozvolimo Partizanu dve velike serije – istakao je Nedović.

Povezana vest:  Valensija u finalu završnog turnira

Njegov iskusniji kolega Bojan Popović rekao je da veruje u bolje rezultate u nastavku sezone.

-Svesni smo da imamo nešto lošije rezultate nego što Zvezda zaslužuje. I dalje verujem u rad i da će uslediti bolji rezultati i igre. Partizan je iskoristio naš pad u igri, nismo smeli da uđemo u njihov ritam – rekao je Popović.