pesic_basketlend

Pešić: Ko se poslednji smeje, najslađe se smeje

 

Trener košarkasa Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je danas da je svestan da u ovom trenutku rezultati tog kluba kod nekih izazivaju podsmeh, ali je obećao da će se on smejati na kraju, kada bude najvažnije.

-Prave se šale na naš račun, ali ja se smejem na kraju, jer je tada smeh najslađi. Napravili smo do sada mnogo dobrih stvari, ali one ne mogu odmah da budu vidljive. Imamo veru u ovaj projekat. Nadam se da će uhvatiti korene i da na kraju neće biti šale – rekao je Pešić na Novogodisnjem koktelu beogradskog kluba.

Povezana vest:  Uniks i Nižnji Novgorod u polufinalu Evrokupa

Predsednik crveno-belih Nebojša Čović rekao je da se klub nalazi pred velikim iskušenjima, ali da je potrebno poverenje i strpljenje.

-Naš cilj je da napravimo organizaciju koja će da traje. Ovaj put nije lak, čeka nas interesantna godina, a sve probleme ćemo lakše rešiti uz strpljenje i poverenje. Nadam se da ćemo u sledećoj godini u ovo isto vreme pričati drugačije – istakao je Čović.

Povezana vest:  Klivlend šampin NBA lige, Džejms MVP finala

On je dodao da će ekipa pokušati da vrati ponos navijačima crveno-belih u narednom periodu. Zvezda je u prvom delu Jadranske lige zabelezila tri pobede i deset poraza.