Dusan Kecman

KK Partizan mt:s organizuje humanitarnu aukciju crteža
 
KK Partizan mt:s organizuje humanitarnu internet aukciju originalnih crteža koji krase oficijelni kalendar kluba iz Humske za 2012. godinu!
Efektni crteži Vujadina Radovanovića prikazuju košarkaše Partizana mt:s kao super heroje, pa su Nikola Peković, Milan Mačvan, Dušan Kecman, Petar Božić i ostali crno-beli predstavljeni u novom svetlu na jedan poseban i zanimljiv način, kao strip junaci.
Aukcija će trajati do 1. februara, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe,  konkretno prvom studentskom Fondu „Osmeh na dar“, koji već dugi niz godina pomaže mališanima širom Srbije kojima je pomoć neophodna.
Da bi zainteresovani licitirali neki od ponuđenih crteža potrebno je da pošalju poruku sledećeg formata:
KKP_(razmak) broj slike_(razmak) ponudjenu cenu_(razmak) svoje ime  i sve to pošaljete na 4111: (Primer)  KKP broj7 2500din Milan
Cena poruke je 50 din + cena standardnog sms-a + PDV. Početna cena crteža je 2000 dinara. Sa jenog broja moguće je poslati više ponuda.
Učestvujte u aukciji, jer pored činjenice da ćete kupiti nešto originalno i unikatno pružićete pomoć mališanima kojima je ona zaista neophodna.
Svi crteži će biti potpisani od strane igrača koji su nacrtani na originalnom crtežu.
Posetite stranicu aukcije  http://www.kkpartizan.rs/sr/sms-aukcija.php za više informacija.

 

Povezana vest:  Boris Bakić novi igrač Kragujevčana