lopta_u_kosu

Radnički dobio novog direktora
 
Košarkaški klub Radnički postavio je danas Aleksandra Mitrovića za direktora do kraja sezone, a skupština kluba je objavila posle sednice da će on verovatno nastavljati da obavlja tu funkciju i posle.
U saopštenju Radničkog navodi se da je ovu odluku podržao I gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.
-Cilj ovakve odluke, utvrđene nakon analize poslovanja Radničkog, je unapređenje svakodnevne komunikacije kluba sa svim gradskim strukturama za obezbeđivanje sredstava koja Grad pruža klubu – navodi se u saopštenju Kragujevčana.
Jedna od osnovnih Mitrovićevih dužnosti biće i kontrola namenski izdvojenih sredstava iz budžeta Kragujevca, što je obaveza koja proističe iz ugovora o tehničko-poslovnoj saradnji Radničkog I gradske vlade.
-Siguran sam da je… Mitrović pravo rešenje za ovu odgovornu poziciju. On je, pre svega, naš dobar prijatelj koji je u ove dve I po godine provodio dane i noći u klubu, deleći sa nama sve naše probleme, pa će nam sigurno pomoći i u daljim prevazilaženjima teškoća – rekao je predsednik Radničkog Ivan Grujin.
-Na skupštini po završetku sezone predložićemo da tu funkciju obavlja i nadalje, bez ikakvih ograničenja. Ovom odlukom uslišen je i predlog da grad ima svog predstavnika u rukovodstvu klubu – dodao je Grujin.
Na skupštini kluba iznet je i predlog da za člana Upravnog odbora bude izabran i Vasilis Kakajotis, generalni direktor kompanije Veropulosa koja u Srbiji poseduje trgovinski lanac Super vero, analazi se među sponzorima kluba.
Kakajotis je i predsednik grčkog udruženja privrednika u Srbiji.

 

Povezana vest:  Voriorsi poveli sa 2:0, rekord Karija