svetislav_pesic_cz_oli

Pešić: Samo pobeda nas interesuje u Laškom

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da njegova ekipa razmišlja samo o pobedi na gostovanju Zlatorogu.

-U Laško idemo da zabeležimo pobedu, kao što smo to pokušali da uradimo i protiv Olimpije u Ljubljani. Doduše, tokom ove sedmice imali smo sitnijih povreda, pa ćemo tek pred meč odlučiti ko će od igrača biti u sastavu. Želimo da dobar i naporan rad sa treninga prethodnih dana krunišemo trijumfom, koji bi nam mnogo značio pred seriju teških utakmica koje nam slede – rekao je Pešić.

Povezana vest:  FIBA: Košarkaši Srbije i dalje prvi favoriti za zlato na SP

Crveno-beli su jesenas protiv Zlatoroga u Beogradu zabeležili najubedljiviju pobedu u Jadranskoj ligi ove sezone (104:64).

-Zlatorog je u situaciji da se grčevito bori za opstanak. U dosadašnjem delu prvenstva zabeležili su dve pobede kod kuće protiv Partizana i Hemofarma. Sigurno će na svom parketu i protiv nas učiniti sve da dođu do dva važna boda kako bi povećali šanse da i sledeće sezone igraju u regionalnom takmičenju. To će biti njihova dodatna motivacija – zaključio je Pešić.

Povezana vest:  Na derbi samo sa sezonskim kartama

Crveno-beli su u dosadašnjem toku lige zabeležili pet pobeda i 11 poraza, dok poslednjeplasirani Zlatorog ima učinak 2-14. Utakmica 18. kola Jadranske lige Zlatorog – Crvena zvezde Beograd igra se sutra od 20 sati u Laškom.