aleksandar_trifunovic_trener_kk_crvena_zvezdaPOSLE MEČA ZVEZDA – NIMBURK

Trifunović: „Publika je sve rekla“

 

Od gotovog, praktično, veresija košarkaši Crvene zvezde prokockali su i drugu meč loptu u TOP 16 fazi Evrokupa i sada im ostaje da daju maksimum na Kanarskim ostrvima. Tokom drugog poluvremena sa tribina se čulo “Uprava napolje” a to su mogli da čuju I gledaoci preko malih ekrana. Ipak, publika je pozdravila ekipu Nimburka.

Povezana vest:  Metalac pobedio Vojvodinu

-Aplauzi naše publike protivniku dovoljno govore o našoj igri i šta je iza nas. Nismo uspeli ni jednom da uspostavimo naš stil da bismo dobili meč. Očigledno je da od poraza od FMP-a u Kupu mi nemamo samopouzdanje i dovoljnu psiholšku stabilnost. Mi smo praktično izvršili samoubistvo jer smo napadom pokušali da dobijemo utakmicu. Nismo bili mentalno spremni da iznesemo tri pobede u grupi i ostaje nam da napravimo malo čudo i pobedimo Gran Kanariju na gostovanju – rekao je posle meča Aleksandar Trifunović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Lejkersa

Trener Nimburka Muli Kacurin nije krio zadovoljstvo nakon još jednog trijumfa njegove ekipe u Beogradu:

-Velika pobeda za nas. Zadovoljstvo je igrati pred beogradskom publikom koja zna košarku. Sada je sve u našim rukama, verujem da smo blizu četvrtfinalu. Odlično smo odigrali u odbrani i to je bio ključ utakmice – ocenio je Kacurin.