vlada_jovanovic
REGIONALNA LIGA 
Jovanović: Dobro je, ali ima još prostora za napredak

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da je večerašnja ubedljiva pobeda nad Zlatorogom bila veoma važna zbog priprema crno-belih za završni turnir Kupa Radivoja Koraća.
Crno-beli su večeras u hali Pionir savladali slovenački Zlatorog sa 90:50 u 21. kolu Jadranske lige.
-Partizan nije navikao da igra utakmice na svakih sedam dana. Upravo te periode koristimo za mlade igrače, ne u taktičkom smislu za sledeću utakmicu, nego da vreme između dva meča popunimo radom, da oni napreduju. Utakmice koje dolaze koje su nam veoma važne da se proveri da li smo na pravom putu – rekao je Jovanović novinarima posle meča sa Zlatorogom.
Crno-beli su se ujedno revanširali Zlatorogu za poraz u Sloveniji u prvom delu sezone.
-Zlatorog nam je veliki dužnik za najveći poraz ove sezone. Otišli smo tamo bez motivacije, bili smo istrošeni i odigrali jako loše. Večeras je bio dobar pristup, dosta kontri, solidna odbrana, ima još prostora za napredak – naveo je trener Partizana.
Šampion Srbije i Jadranske lige u sledećem kolu dočekaće ekipu Širokog Brijega.
-Stiže nam jako ozbiljan protivnik, Široki, koji je u ovom trenutku jedino pravo iznenađenje u ligi. Ne samo po rezultatu i skoru, već po načinu na koji igraju. To su pokazali i u prethodnom kolu. Biće to prava provera pred kup u Nišu – zaključio je Jovanović.

 

Povezana vest:  Fil Džekson: Ne znam da li je ovo moja zadnja sezona