sneg

Autobus sa Igračima Hemofarma konačno odblokiran

 

Košarkaši „Hemofarma“ iz Vršca, koji su u autobusu nadomak Mostara gotovo 24 sata bili zavejani, oko jedan sat posle ponoći krenuli su prema Mostaru, pošto su im u pomoć stigli policija i vozila za čišćenje snega, potvrđeno je u tom košarkaškom klubu.

Vrščanima i ostalim vozilima u koloni koja je bila zarobljena snegom u tunelu na 20 kilometara od Mostara, nakon celodnevnog čekanja, konačno su u pomoć došli i buldožeri.  Na sajtu „Hemofarma“ bilo je objavljeno da je u subotu uveče vršački tim ostao bez grejanja u autobusu, kao i da postoji mogućnost da ekipa prespava u obližnjem mestu Jablanici. Usled najnovijeg razvoja događaja, očekuje se da će ipak na kraju prenoćiti u Mostaru.

Povezana vest:  Osmokrović za pobedu beogradskog Radničkog

Košarkaši „Hemofarma“ krenuli su u petak uveče autobusom za Široki Brijeg na utakmicu 21. kola Jadranske lige sa „Širokim“, ali su na 20 kilometara od Mostara ostali zaglavljeni zbog velikih nameta snega.  Utakmica bi trebalo da bude održana sutra, ali posle svega pitanje je da li će do nje doći, ili će biti određen novi termin.

Povezana vest:  Juniori pregazili Kineze