vlada_jovanovic

KUP RADIVOJA KORAĆA

Jovanović: Utakmica sa dva različita poluvremena

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je da su njegovi izabranici odigrali protiv Mega Vizure utakmicu sa dva različita poluvremena, ali da je na kraju zadovoljan pobedom i plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

-Nismo odigrali maksimalno angažovano u prvom delu, tako da je protivnik došao do svoje igre i uspešno parirao. Bila su to dva različita poluvremena, a mi smo bili pravi tek u nastavku meča – izjavio je Jovanović nakon pobede (98:69).

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Partizan ubedljiv protiv Hemofarma

Trener crno-belih pohvalio je tim gradskog rivala, koji je, prema njegovim rečima, dosta pokazao uprkos ubedljivom porazu.

-Čestitam Mega Vizuri na sjajnoj igri u prvom poluvremenu. Vidno je da u tom klubu odlično rade sa mladim igračima, iskazali su veliki talenat koji će vremenom prerasti u kvalitet – naveo je Jovanović.

Trener Mega Vizure Vlada Vukojičić istakao je da je njegov tim nastupio nekompletan i da se osetio manjak na bekovskoj liniji.

-Kada je Partizan odlično zaigrao odbranu izgubili smo organizaciju napada, a posledica svega bio je dosta loš šut. To što smo igrali nekompletni nije pravdanje poraza, jer se apsolutni favorit znao i pre meča – izjavio je Vukojičić.

Povezana vest:  ABA LIGA, TABELA, Rezultati i tabela posle 10. kola

-U drugom poluvremenu nismo kontrolisali skok, promašili smo 10 penala i u poslednjoj četvrtitni moral ekipe je pao – ocenio je trener Mega Vizure.

Danilo Anđušić, koji je u pobedničkom timu postigao 11 poena, takođe je pohvalio igru večerašnjeg protivnika.

-Slažem se sa ocenom da smo ubedljivu pobedu ostvarili agresivnom igrom u drugom poluvremenu – naveo je Anđušić, dok je najbolji strelac Mega Vizure Nenad Miljenović istakao da se njegov tim nije snašao u nastavku susreta.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Makabi bolji od Cedevite, novi poraz Zvezde

-Bili smo dobri tokom prvog dela meča, ali je kvalitetniji Partizan u nastavku agresivnom odbranom postavio stvari na svoje mesto. Pali smo u igri, što potvrduje podatak da smo u drugom poluvremenu od ukupno 98 primili 58 poena, pa je rival zasluženo trijumfovao – rekao je Miljenović.