oliver_stevic_kk_czNLB LIGA

Helios prekida crnu seriju

 

Porazi u Evrokupu i NLB ligi svakako nisu prijali timu sa Malog Kalemegdana. Sa dve loše partije u Evrokupu, crveno-beli su umanjili izglede da odu među osam najboljih u ovom takmičenju, dok situacija u regionalnoj ligi nije mnogo bolja. Ipak, ono što je u ovom trenutku bitno je da se serija poraza prekine i da se podigne samopouzdanje pred put na Kanarska ostrva.

Povezana vest:  Radonjić: Nije bilo jednostavno da budemo na potrebnom nivou

-Helios nas je dosta namučio i u prvom našem susretu ove sezone. Oni su disciplinovana ekipa koja je dugo na okupu i to je njihov najjači adut. Ne treba bežati od uloge favorita u ovakvim mečevima, ali ono što je najbitnije je da se rezultatski vratimo u život. Sada u svaki meč moramo da uđemo kao da je finale, jer jedino tako možemo da izađemo iz krize – kaže najbolji u duelu sa Nimburkom Oliver Stević.

Povezana vest:  Panatinaikos deklasirao Cedevitu u Zagrebu

Zvezdin skakač ne očekuje da će slovenačka ekipa tek tako položiti oružje u Pioniru.

-Helios i Bosna bore se za opstanak i sa takvim ekipama najteže je igrati. Doveli su Amerikanca Šildsa koji je bio najbolji na njihovoj poslednjoj utakmici protiv Budućnosti, a već smo upoznati sa kvalitetima Snoua, Laškeviča, Delića i Moćnika. Ipak, mi i pored slabijih rezultata igramo u Pioniru i jedino pobeda dolazi u obzir – zaključuje Stević.

Povezana vest:  Uspešno organizovan omladinski košarkaški kamp u Čikagu

Utakmica protiv Heliosa počinje od 19 sati i 30 minuta uz direktan prenos na TV Košava.