vlada_jovanovic_par_krka

Jovanović: Psihički i fizički smo se istrošili u Nišu

 

Košarkaši Partizana prvi veliki test nakon osvojenog Kupa Radivoja Koraća imaće sutra u Zagrebu, gde će u 19. kolu Jadranske lige gostovati Ciboni, a trener Vlada Jovanović rekao je da je ekipu stigao umor posle trijumfa u Nišu.

-Oni su imali deset dana pauze između dve utakmice, dok smo mi imali izuzetno naporan kup gde smo se psihički i fizički istrošili, čeka nas velika borba – izjavio je Jovanović.

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA-JUGOSLAVIJA,1970, Kompletni rezultati na SP 1970. u Ljubljani

U prvom delu sezone crno-beli su na svom terenu ubedljivo savladali Cibonu sa 91:67. Zagrebački tim je nedavno za trenera angažovao Jasmina Repešu.

-Od tada se mnogo toga promenilo. Tokom sezone Cibona je promenila dva trenera. Angažovali su veoma iskusnog stručnjaka koji zna kako se osvajaju trofeji ne samo na domaćem planu, već i na međunardnom. Pokazali su veliku ozbiljnost, što se vidi i po rezultatu protiv Hemofarma u Vršcu – dodao je Jovanović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Neprimerene izjave koštaće Džilberta 100.000 dolara

Tim iz Zagreba je trenutno na petoj poziciji na tabeli sa skorom od 11 pobeda i devet poraza. Klub iz Humske je na trećem mestu sa 14 pobeda i šest izgubljenih utakmica. Utakmica Cibona – Partizan igra se sutra od 17 sati u Zagrebu.