pesic_zvezda_bajern 

Pešić: Igraćemo koliko nam to Partizan dozvoli
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić rekao je danas da se nada kako su njegovi igrači izvukli neke pouke iz prethodnih poraza od Partizana i da očekuje zanimljiv večiti derbi u psolednjem kolu Jadranske lige.
-Igraš uvek onoliko koliko ti to protivnik dozvoli. Znam da nas u Partizanu respektuju i to je izuetno važno, jer i mi poštujemo Partizan iz mnogo razloga. Očekujem lepu utakmicu i dobru košarku, a svakako da je naša prednost što igramo pred svojim navijačima i što možemo da očekujemo vetar u leđa u teškim trenucima – rekao ej Pešić na današnkoj konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.
Pešić je iskoristio priliku da se našali, pa je rekao da od Partizana ne očekuje ništa specijalno u sutrašnjoj utakmici.
-Kod ekipa koje imaju sistem nema „vaćarenja“ ispod stola i igranja po sistemu – kupus gledaš, meso vadiš. Imaju ozbiljnog trenera, odličan sistem, ozbiljno se radi i tačno se zna šta možemo da očekujemo od Partizana. To su pre svega odbrana na visokom nivou i dobar ofanzivni skok – istakao je Pešić.
On je dodao da je Zvezdina situacija sada drugačija, jer polako se stvara sistem.

 

Povezana vest:  Radonjić: Jadranska liga ostaje prioritet