vlada_jovanovic_par_krka

Jovanović: Pobednika će odlučiti trenutna inspiracija
 
Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je danas da će pobednika predstojećeg večitog derbija odlučiti trenutna insipracija pojedinca.
-Poznajemo se dobro i među nama nema iznenađenja. Jako dobro znamo da će, kao i u svakom drugom derbiju, pobednika odrediti trenutna inspiracija, motivacija i veče pojedinih igrača – rekao je Jovanović.
Sutrašnji derbi je četvrti susret Partizana i Zvede ove sezone. Sva tri puta crno-beli su bili uspešniji, dva puta u Jadranskoj ligi i u finalu Kupa „Radivoja Koraća“.
-Ovo nam je četvrta utakmica sa Zvezdom i ona uvek nosi posebnu draž, jer dueli ovakve vrste ne mogu da se sagledaju kroz trenutnu formu ili sastav. Svaka prethodna utakmica je imala svoju specifičnost – prva je bila na veliki broj poena, druga na izuzetno mali, treća opet drugačija. Siguran sam da će i sutra biti tako – dodao je Jovanović.
Meč 5. kola Super lige Partizan – Crvena zvezda igra se sutra od 21 čas u Pioniru, a iz kluba obaveštavaju da će kapacitet dvorane biti smanjen iz bezbednosnih razloga.

 

Povezana vest:  Nemačka, Liban, Rusija i Litvanija uz pozivnice idu na SP