vuk_radivojevic1

Radivojević u punom trenažnom procesu
 
Vuk Radivojević uspešno se oporavlja od operacije kolena. Borbeni bek ove sezone nije odigrao nijednu takmičarsku utakmicu, pretila mu je još duža pauza, ali se zahvaljujući odličnom hirurškom zahvatu i vrednim radom Radivojević na parket vratio brže nego što se očekivalo:
– Odlično se osećam. Odradio sam pet punih treninga sa ekipom i sve se odvija na najbolji mogući način. Činjenica je da mi nedostaje kondicije, ali na tome ću najviše raditi u narednom periodu – rekao je Radivojević.
Na pitanje koje svakako najviše zanima sve navijače Zvezde, kada će ponovo zaigrati u crveno-belom dresu, Radivojević je odgovorio:
– Kada trener i medicinski tim budu procenili da sam potpuno spreman – jasan je bio Radivojević.
Što se tiče zdravstvenog biltena u taboru crveno-belih treba istaći da je Filip Čović pre par dana dobio nezgodan udarac u koleno. Osetio je bol, propustio je nekoliko treninga i zbog te povrede nije bio u sastavu za meč protiv Radničkog FMP-a.
Nikola Vasić se uspešno oporavio od povrede ruke i on takođe punim intezitetom trenira sa ekipom. Van stroja je i dalje Bojan Radetić koji je na startu ABA lige, u meču protiv Cedevite, pokidao prednje ukrštene ligamente kolena.

 

Povezana vest:  Srbija protiv Belorusije za plasman u finale EP