vlada_jovanovic_union_par

Jovanović: Nemamo više prava na opuštanje

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je danas da njegov tim više nema prava na opuštanje i da samo angažovana igra crno-belih može da donese rezultat u završnici sezone. Partizan će sutra od 20 sati dočekati Radnički iz Beograda u utakmici 7. kola Superlige.

-Moramo da odigramo jaku odbranu, agresivno sa velikom željom, ne samo zbog kvaliteta protivnika već i radi nas samih. Nema više mesta opuštanjima, moramo biti skoncentrisani i angažovani do kraja, kako zbog što boljeg plasmana u Superligi, tako i završnice Jadranske lige u Tel Avivu – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Čović najkorisniji igrač 17. kola Jadranske lige

U dosadašnjem delu takmičenja Partizan je zabeležio pet pobeda uz dva poraza i nalazi se na vrhu tabele, dok je beogradski Radnički na petom mestu sa skorom 3-3.

-Ekipa Radničkog sa Crvenog Krsta je mlada, željna dokazivanja. Već dugo godina su na okupu sa neznatnim promenama u igračkom kadru i jedan su od najuigranijih timova u Superligi. U prvih nekoliko kola pokazali su da neće biti samo jedan od učesnika u najelitnijem društvu već i da imaju visoke ambicije – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Bogdanović za pobedu Fenerbahčea, PAO bolji od Reala

On je dodao da je tim Dragana Nikolića ove sezone nekoliko puta pokazao da može sa velikim uspehom da igra protiv timovima iz regionalnog takmičenja.