andreja_milutinovic_cz_zlatorog

Milutinović produžio ugovor

 

Andreja Milutinović ostaje u Crvenoj zvezdi. Talentovani bek (21, 198) odlučio je da produži saradnju sa crveno-belima, a potpisao je ugovor na dve godine. Milutinović je među prvotimcima crveno-belih ove sezone imao najveću minutažu u ABA ligi uz prosečan indeks korisnosti 10,2 (najbolji u ekipi).

– Andreja je prošao sve mlađe selekcije FMP-a, potencijalni je reprezentativac i postojala je obostrana želja da nastavimo saradnju. Ugovor mu je isticao ovog leta, a oko produžetka saradnje smo se brzo dogovorili. Naš koncept je dobro poznat i veoma zadovoljni što će Milutinović i dalje nosti Zvezdin dres – rekao je direktor Crvene zvezde DIVA Davor Ristović.

Povezana vest:  EP KADETKINJA, Francuskinje bolje od reprezentacije Srbije

Milutinović je rođen 6. avgusta 1990. godine u Batočini, a svojevremeno je bio kapiten mlade reprezentacije Srbije. Ove sezone u Super ligi prosečno je beležio 8,5 poena i 3,4 skoka po meču:

– Veoma mi je drago što ću i dalje igrati za Crvenu zvezdu. Smatram da je ostanak u Zvezdi najbolji potez za mene, jer ću biti u prilici da i dalje radim u klubu sa najboljim uslovima i organizacijom, a to je garancija mog daljeg košarkaškog razvoja. U Crvenoj zvezdi zaista imam sve što mi je potrebno za napredak i o produžetku saradnje nisam dugo razmišljao. Nadam se da u nastavku karijere biti u prilici da sa Zvezdom osvajam trofeje – poručio je Milutinović.

Povezana vest:  KUP RADIVOJA KORAĆA, Crvena zvezda u polufinalu Kupa Koraća