dusan_kecman_par_krka

Kecman: Zvezdin pravi domaći teren je u Železniku

 

Košarkaš Partizana Dušan Kecman rekao je danas da njegov tim očekuje težak četvrti meč finalne serije plej-ofa protiv Crvene zvezde, posebno što će se taj duel igrati u Železniku, gde crveno-beli treniraju tokom cele sezone.  Crveno-beli su na promenu hale bili primorani, zbog zauzetosti Pionira, koji će ovog vikenda biti domaćin odbojkaškog Gran prija.

-Očekuje nas jako teška utakmica obzirom da će ekipa Crvene zvezde pokušati da popravi utisak iz prethodnog duela. Igraće se na njihovom domaćem parketu, u hali gde su trenirali tokom godine i to je njihov pravi domaći teren – rekao je Kecman.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati 12. kola i tabela Jadranske lige

Kecman smatra da će šampion imati šansu ako zaustavli „lake poene i ofanzivni skok protivnika“.

-Moramo da imamo koncentraciju svih 40 minuta, da držimo dobar nivo igre, čvrsto i pametno. Spremni smo, nepoznanica između dve ekipe nema, mislim da će možda detalji ili raspoloženje pojedinaca odlučiti tu utakmicu. Nadam se našoj još boljoj igri nego na trećem meču – dodao je Kecman.

Povezana vest:  Zvezda slavila protiv Himkija

Težak meč očekuje i trener Partizana Vlada Jovanović.

-Ekipe se odlično poznaju i u tom pogledu neće biti iznenađenja. Serija je duga i igranje na svaka dva dana prazni igrače, kako fizički tako i psihički. Potrebno ih je oporaviti posle poraza, ali i pobeda i obnoviti energiju koja je presudna – rekao je Jovanović.

On je istakao da će njegovim igračima biti potrebno vreme da se priviknu na ambijent u manjoj dvorani.

Povezana vest:  Skupština Jadranske lige 21. septembra

-Očekujem od mog tima da bude maksimalno skoncentrisan od prvog do poslednjeg minuta – dodao je Jovanović.

Utakmica Crvene zvezda – Partizan igra se sutra od 20 sati u dvorani u Železniku. Trenutni rezultat u seriji je 2:1 za crno-bele.