oliver_stevic_kk_cz25. KOLO NLB LIGE

Zadrani spuštaju zavesu u Pioniru

 

Crveno beli protiv Zadrana završavaju sezonu u regionalnom takmičenju punu turbulencija. Da je bio malo više sreće, tim Aleksandra Trifunovića u sutrašnjoj utakmici borio bi se za prolaz na F4. Ovako, duel sa Zadrom je više stvar prestiža i prilika da se popravi utisak.

Povezana vest:  Metalac posle drame pobedio Cibonu

-Protiv Hemofarma u Vršcu oodigrali smo dobar meč i verujem da, ukoliko ponovimo to izdanje protiv Zadra, možemo do trijumfa. Dolazi nam u goste ekipa koju odlikuje dobar šut ali to je tim koji zna kako se igraju jake utakmice. Imamo motiva i želje da odigramo kvalitetno i da se pobedom oprostimo od navijača u NLB ligi – kaže Vladimir Štimac.

Povezana vest:  Panatinaikos pobedio Unikahu

Oliver Stević očekuje veliku borbu u reketu.

-Zadar ima odlične pojedince, ali nije samo spoljna linija njihov kvalitet. U prvom delu sezone imali smo priliku da ih iznenadimo i to nam nije pošlo za rukom. Ne možemo da se iskupimo za poziciju na tabeli ali sam siguran da naše navijače možemo da obradujemo pobedom – kaže jedan od ljubimaca najvatrenijih Oliver Stević.

Povezana vest:  Jadranska liga dobila novu upravu i preuzela kompletnu kontrolu

Utakmica 25. kola NLB lige Crvena zvezda-Zadar igra se u utorak od 18 sati i 30 minuta, a cene karata su 200 i 500 dinara.