dusan_kecman11EVROLIGA

Kecman: Nemamo šta da izgubimo protiv Makabija

 

Košarkaš Partizana Dušan Kecman rekao je danas da su „crno-beli“ plasmanom u četvrtfinale napravili veliki uspeh i izrazio nadu da će ekipa, ukoliko joj se ukaže prilika, iznenaditi Makabi i izboriti plasman na završni turnir.

-Makabi ima veliku tradiciju i nekoliko titula prvaka Evrope. Kao i uvek, imaju dosta kvalitetnih igrača na svim pozicijama. Biće teško u Nokija areni, pogotovo jer je Makabi prošle sezone izostao sa završnog turnira. Siguran sam da ćemo biti spremni, jer potrebna nam je pobeda u Tel Avivu ako želimo dalje – rekao je Kecman.

Povezana vest:  NBA VESTI, Poraz Indijane

Prve dve utakmice četvrtfinalne serije igraju se 23. i 25. marta u Tel Avivu, a treća utakmica je 30. marta u Beogradu. Eventualni četvrti meč je 1. aprila u Beogradu, a peta utakmica igrala bi se 7. aprila u Tel Avivu.

-Sledećemo nedelje igramo dva puta u Tel Avivu i na to gledamo kao na dvostruku šansu da pobedimo. Ove sezone već smo zabeležili odlične rezultate i nemamo šta da izgubimo. Pokušaćemo da napravimo još veći uspeh i plasiramo se na završni turnir. Želimo da pokažemo svima da nismo slučajno u četvrtfinalu – istakao je Kecman.

Povezana vest:  Obradović: Možemo da igramo ravnopravno protiv Zvezde, ulog je veliki

Košarkaš Partizana dodao je da očekuje da navijači naprave odličnu atmosferu u Beogradskoj areni.

-Do ove faze igrali smo u Pioniru i to nam je pomoglo da napravimo rezultat. Prelaskom u Arenu mnogo više navijača imaće priliku da dođe na utakmicu. Biće sjajna atmosfera i to može da bude naša prednost. Bez navijača ne bi stigli do četvrtfinala – zaključio je Kecman.