muta_nikolic26. KOLO NLB LIGE 

Nikolić: Još nismo ni svesni uspeha 

Premijernu i za njih veoma uspešnu sezonu u regionalnoj NLB ligi košarkaši Radničkog iz Kragujevca završavaju sutra utakmicom poslednjeg 26. kola protiv Heliosa u Domžalama. 
Prema rečima trenera Kragujevčana Miroslava Nikolića, igrači još nisu ni svesni sjajnih rezultata koje je ostvario debitant u ligi. 
-Sigurno je da veliku zahvalnost za sve što je urađeno ove sezone dugujemo vernoj publici, koja nas je sjajno bodrila, kao i gradskim čelnicima – istakao je Nikolić i dodao da bi „bilo odlično kada bi i drugi bili svesni veličine našeg uspeha“. 
Pred njegovim izabranicima u NLB ligi padali su velikani poput Crvene zvezde, vršačkog Hemofarma, FMP-a i zagrebačke Cibone, dok je najtrofejniji srpski klub, šampion Partizan, jedva izvukao „živu glavu“ iz srca Šumadije. 
-Na nama je sada da sezonu privedemo kraju na dostojanstven način. Svesni smo da ekipi Heliosa, koja se bori za opstanak, dosta toga zavisi od sutrašnjeg meča – napomenuo je Nikolić i dodao da će Radnički u Domžalama „gledati isključivo svoja posla“. 
Utakmica Helios – Radnički na programu je sutra od 20,15 časova u dvorani Komunalnog centra u Domžalama.

Povezana vest:  Stiv Balmer novi vlasnik Los Anđeles Klipersa