Košarkaš UCLA Nikola Dragović priveden u Los Angelesu

nikola_dragovic_ucla_kosNikola Dragović, košarkaš Univerziteta UCLA u Kaliforniji i nekadašnji reprezentativac mlađih selekcija Srbije, priveden je juče u Los Angelesu, izjavio je portparol Dragovićevog tima.
Kako se navodi u saopštenju, 21-godišnji student iz Beograda umešan je u prošlomesečni incident na jednom koncertu u Holivudu, ali se ne navodi o kakvom incidentu je reč.
Dragović je svojevoljno otišao u policiju u Los Angelesu pošto ga vlasti terete za krivično delo, te je kasnije pušten iz pritvora uz kauciju od 30.000 dolara, rečeno je u policiji.
Trener Nikole Dragovića rekao je da je obavešten o incidentu odmah nakon što se desio, ali niko nije mogao da pretpostavi da igrača teretiti za krivično delo. Dragović je posle hapšenja suspendovan na jednu utakmicu, a fakultet je rekao da će o dužem suspendovanju igrača odlučivati kasnije, kada na rsapolaganju bude imao više informacija.
Inače ovo Dragoviću nije prvi susret sa tamošnjom policijom. Prošle godine, isto u novembru, priveden je zbog sumnje da je naneo lakše telesne povrede svojoj devojci, ali protiv njega tada
nije podignuta optužnica. 

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA - JAPAN, 2006, Srbija i Crna Gora prvi i poslednji put na Mondijalu