CZ_Moja_Zvezda

Sezonske ulaznice od petka u prodaji
 
Sezonske ulaznice KK Crvena zvezda DIVA biće puštene u prodaju u petak 14. septembra. Karte će se prodavati na Malom Kalemegdanu radnim danima od 11.00 do 19.00 sati, a subotom od 9.00 do 15.00 sati.
Treba istaći da će vlasnici godišnjih karata iz prošle sezone imati pravo prvenstva kupovine sezonskih ulaznica. Svi oni će biti u prilici da u sredu i četvrtak (12. i 13. septembra), takođe na Malom Kalemegdanu od 11 do 19 sati, kupe sezonske karte uz dostavljenu godišnju ulaznicu iz prošle sezone.
Zbog ogromnog interesovanja za sezonske ulaznice, na ovaj način KK Crvena zvezda želi da iskaže poštovanje i izrazi zahvalnost onima koji su u najtežim trenucima za klub, godini organizacione stabilizacije i finansijskog oporavka zdušno bodrili košarkaše Crvene zvezde.
Godišnje karte za tribine koštaju 3.500 dinara, za parter 7.000, za plavu i belu ložu treba izdvojiti 12.000 dinara, dok sezonske ulaznice za VIP ložu koštaju 25.000 dinara.
U skladu sa Zakonom o sportu i sprečavanju nasilja na sportskim borilištima prilikom kupovine sezonskih ulaznica neophodno je dostaviti fotokopiju lične karte i original na uvid, a jedno lice moći će da kupi najviše pet sezonskih ulaznica.
Sve dodatne informacije o kupovini godišnjih karata mogu se dobiti putem telefona 011/2623-500.

 

Povezana vest:  POJAČANJE KK CRVENA ZVEZDA, Omar Tomas stigao u Beograd