mladjan_silobad (1)

Šilobad: Budžet prilagođen krizi

 

Poslovni direktor košarkaškog kluba Partizan Mlađan Šilobad rekao je danas da je budžet za ovu sezonu prilagođen ekonomskoj krizi i da je znatno manji od 2,5 miliona evra kao što su objavili pojedini mediji.

-Predviđeni budžet ne prelazi 2,5 miliona evra, a i tako mali daleko je od obezbeđenog. Prilagođen je ekonomskoj krizi i celokupnim društvenim okolnostima, a trebalo bi da omogući funkcionisanje kluba i dalju produkciju mladih i talentovanih igrača u velike asove, stvaranju novih reprezentativaca Srbije i pravljenju praznika košarke u Beogradu – navodi se u Šilobadovoj izjavi objavljenoj na sajtu crno-belih.

Povezana vest:  Poznati akteri All-Star meča

Šilobad je istakao da šampionu Srbije smeta što su napisi u medijima „svesno izrecene laži, koje bi trebalo da u javnosti kreiraju pogrešnu sliku, pa cak i animozitet jednog njenog dela“.

On je naveo i da bi, u slučaju da zaista imaju budžet od 2,5 miliona evra, crno-beli predstavljali ozbiljnog kandidata za Fajnal for Evrolige.

Povezana vest:  NBA VESTI, Novi poraz Minesote

-Koncept Partizana za ovu sezonu je prvenstveno tim sastavljen od mladih igrača, čija afirmacija se očekuje. Stranci koji dolaze u Partizan su najtalentovaniji mladi igrači Evrope, koji naš klub vide kao najbolju školu košarke i ovde su po veoma povoljnim finansijskim uslovima. Mi ne dovodimo gotove igrače koji bi trebalo da nadomeste nedostatak proizvodnje – zaključio je Šilobad.

Povezana vest:  Panatinaikos deklasirao Cedevitu u Zagrebu