Derik_Rouz_-_sa_fanom

Derik Rouz se družio sa fanovima na predstavljanu Rose 3 patika
 
Nedavno, adidas i Derik Rouz zvanično su predstavili revolucionarni model adidas patika za basket, Rose 3 – sa  potpisom. Na promociji najnovijeg modela za košarku, Derik je sa fanovima podelio iskrene emocije, i koliko mu znači njihova bezrezervna podrška u teškim trenucima tokom oporavka. Ovom prilikom adidas je najvernijeg fana zvezde Cikago Bulsa, koji ga je svim srcem podržavao na društvenim mrežama, nagradio prvim parom Rose 3 sa Derikovim potpisom.
Kompanija adidas, koja podržava istrajnog košarkaša u njegovom oporavku, lansirala je novi spot “Focus“, u okviru kojeg Derik Rouz govori da će ga naporan rad, istrajnost i pre svega fokusiranost na uspeh dovesti do krajnjeg cilja – da opet pobeđuje na šampionatima.
„Moja najveća borba se dešava sada, jer moram sve vreme da ostanem fokusiran, strpljiv  i da ne odustajem. Ovaj period u mom životu je jasna potvrda da se naporan rad isplati, a to sam najbolje iskusio kada sam osvojio titulu MVP-a 2011. godine“, izjavio je Derik Rouz u novom video spotu.
Povezana vest:  NBA VESTI, Pobede Jute, Toronta i Sakramenta