Partizan MTS - Zadar KRAJ013

Partizan bez Vujoševića protiv Krke juri novu pobedu

Košarkaši Partizana dočekaće sutra u hali Pionir slovenačku Krku u utakmici drugog kola Jadranske lige, a crno-beli će biti oslabljeni jer na klupi neće sedeti kažnjeni Duško Vujošević.
Ekipu će predvoditi Vujoševićev pomoćnik Velimir Gašić, a asistiraće mu i nekadašnji as crno-belih Miloš Vujanić.
-Ključni igrač Krke je plejmejker Jakov Vladovič, a bitni su centar Smiljan Pavič i bivši igrač Partizana Jaka Klobučar. Igraju čvrstu košarku sa dosta tranzicije i vrlo dobro smo upoznati sa njihovim kvalitetima – rekao je Gašić na konferenciji za novinare u Pioniru.
U timu na sutrašnjoj utakmici neće biti povređenog centra Đorđa Gagića.
-Gagić ima distorziju skočnog zgloba, a ima i igrača za koje ćemo u sredu znati da li će da igraju. Međutim, ne želimo da Krka iskoristi ove podatke. Ovo je nov tim, a mladi igraci imaju uloge sa kojima se do sada nisu susretali. Važno je da se srce ostavi na parketu – istakao je Gašić. 
On nije želeo da komentariše kaznu za Vujoševića, koji je dobio tri meča suspenzije zbog isključenja u prvom kolu protiv Zadra.
-Kada sam dobio poziv Vujoševića bilo mi je vrlo zanimljivo i dovoljno intrigantno da radim sa mladim timom. Ipak, nisam očekivao da ću ovako rano doći u situaciju da samostalno vodim tim. Nije dobro da se treneri na ovakav način kažnjavaju na početku sezone – rekao je Gašić na konferenciji za novinare. 
Utakmica drugog kola Jadranske lige između Partizana i Krke igra se sutra u hali Pionir od 18 sati.

Povezana vest:  Određena reprezentacija KLS za Laktaše