ettore-mesina

Mesina: Teška utakmica, Partizan igrao odlično
 
Trener košarkaša CSKA Etore Mesina rekao je posle večerašnje pobede protiv Partizana (76:71) da je zadovoljan krajnjim ishodom, ali ne i činjenicom da je ekipa imala 26 izgubljenih lopti.
-Došli smo ovde sa saznanjem da će ovo biti neverovatna utakmica, čak i sajt Evrolige na taj način najavljivao je meč. Jako teška utakmica, Partizan je igrao odličnu odbranu svih 45 minuta. Osim u trenucima kada smo imali Ercega, Voronceviča i Hrijapu na terenu – kazao je Mesina na konferenciji za novinare posle meča.
On je dodao da mu je drago kako je ekipa reagovala u kritičnim momentima.
-Ne mogu da budem zadovoljan, izgubili smo 26 lopti. Ipak, važno je da smo nastavili da se borimo kada smo izgubili prednost. Kasnije smo stigli do preokreta. Takođe, bilo mi je važno da u poslednjem napadu regularnog toka odigramo dobru odbranu, da ne pravimo faul. Isforsirali smo loš šut i ušli u produžetak – naveo je on.
Italijanski stručnjak dodao je da crno-beli imaju budućnost sa ovom ekipom.
-Partizan ima sjajan i mlad tim koji će ponovo da ispiše važne stranice istorije kluba. To od srca želim svojim prijateljima Daniloviću i Vujoševiću – zaključio je Mesina.
Povezana vest:  NBA VESTI, Kenjon Martin u Kini